HVEM ER JEG?

Som friskolelærer, Steinerlærer og folkeskolelærer i en livsalder har jeg altid formidlet fagligt. I 1982 forelskede jeg mig i mælkesyregærede grøntsager og lige siden har jeg fermenteret til egen vinterforsyning – længe før fermentering kom på mode.

I de senere år har jeg holdt mange workshops og kurser i forskellige sammenhænge. Desuden har jeg deltaget i workshops og været med til private inspirationsdage for at holde mig a jour med nye vinkler og metoder. Det har været inspirerende og jeg fermenterer nu alt fra salturter til mirabeller.

I øvrigt er jeg en glad haveejer, uddannet Haveambassadør og Vild have Mentor ved Praktisk Økologi, sommerfugleambassadør ved Danmarks Naturfredningsforening samt Formand for Vild i Vejen, den gruppe, der inspirerer og igangsætter arbejdet med vild natur i kommunen.

I 2015 var jeg medstifter af Venligboerne i Rødding og af Multi-kulti haverne i Vejen Kommune, et samarbejde med Haveselskabet om at dele haveglæden på tværs af sprog og kultur. Dette har ført til et spændende indblik i syrisk madlavning, herunder fermentering af vinblade. Sammen med min syriske makker kan jeg arrangere et kursus i at lave vinbladsdolmere, en stor delikatesse.

Genveje